Catering i Lund & Malmö

Vår catering

Vi är stolta över maten som lämnar vår restaurang och mycket noggranna med att samtliga menyer är omsorgsfullt komponerade för dess fulla njutning.
På Lazise anser vi att varje måltid är mer än bara mat, den genererar upplevelser och är ett perfekt tillfälle att hämta lite mer tid i vardagen.

Bröllopscatering Malmö & Lund

Vi kan hjälpa er med bröllopsmenyer, mat till bröllop, tips på bröllopslokaler, gratis konsultering och mycket, mycket mer…
Det är viktigt att ni känner er trygga med vår hjälp oavsett om ni behöver oss inför den stora dagen eller studentfirandet.
Vi har mat som passar alla och skräddarsyr gärna en lösning så den passar era behov, vare sig den är vegetarisk eller inte.

Bra råvaror tillagat med kärlek

Att aldrig kompromissa med smak eller råvarornas kvalitet ligger oss varmt om hjärtat. Vi prioriterar mat som är tillagad
med kärlek vare sig det handlar om enklare plockmat, mingelmat, buffé eller trerättersmiddag. Alla tillfällen förtjänar Bra och riktigt Gott käk.
Vi erhåller ett stort utbud som passar alla tillfällen och bistår gärna med råd samt planering för att frånta er den stora lasten.

Vi hjälper er med helhetslösningen

Har ni egna önskemål eller idéer om maträtter som ni skulle vilja bjuda era gäster på är ni varmt välkomna att dela med er av dessa till oss.
Våra samarbetspartners inom blomsterarrangemang, underhållning och musik knyter ihop säcken. Vi samarbetar med Arleco Partyservice
som har fullt utbud på porslin, stolar, bord och tält. En helhetslösning omfattar det mesta. Ni kan välja laktosfri, glutenfri eller annan allergianpassad
mat i Lund, Lomma och omnejd. Vi erbjuder kvalitativ catering över hela Skåne.