Catering för alla sorters event

 • Alla typer av festligheter

  Att planera inför ett event är sällan smärtfritt och det är många bollar i luften samtidigt. Vi finns här för att underlätta för er i just situationer likt dessa. Vår mat är skräddarsydd från bröllop, svensexor, möhippor och dop till studentskivor och företagsevent av alla dess slag.

 • Dukning och dekoration

  Vi har också kapacitet och erfarenhet nog till att även hjälpa er med ytterligare moment så som dukning, dekoration, blomsteranordningar samt underhållning och musik. Genom vår eventcatering vill vi dela med oss av vår passion för mat, dryck och sociala tillställningar. Vi skräddarsyr samtliga arrangemang efter var och ens specifika behov och önskemål och levererar direkt hem till er dörr om ni vill det.

 • Anpassad meny

  Vi är oerhört stolta över all mat som lämnar vår restaurang och samtliga menyer är omsorgsfullt komponerade och tillagade för allas fulla njutning. Har ni egna önskemål eller idéer om mat som ni skulle vilja bjuda era gäster på så är ni givetvis mer än välkomna att dela med er av dessa till oss.

 • God mat och härlig stämning med Lazise

  Vill ni sätta guldkant på ert kommande event samtidigt som ni också underlättar för er planering och själva genomförandet? Ring då 046-169138 eller mejla oss på Lazise, absolut senast 48 timmar innan leverans/avhämtning.  Har ni frågor eller specifika önskemål är ni varmt välkomna att höra av er.